Letöltések

Belvízi kedvtelési célú vizsgajelentkezési lap melyen a sport és kedvtelési célú vitorlás kishajó és kisgéphajó vezetői vizsgára lehet jelentkezni. Az orvosi igazolással ellátott és hiánytalanul kitöltött vizsgalap mellé csatolni kell egy iskolai végzettséget igazoló dokumentum fénymásolatát személyi igazolvány fénymásolatát és 2 db színes igazolványképet.

Hajós szolgálati könyv kérelmi lap nyomtatványa, mely mellé 2db szabványos színes igazolvány képet kell mellékelni és a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtására jogosult, Közlekedési Értesítőben közzétett orvosi vizsgálat szükséges hozzá. A kérelem beadáskor mellékelni kell még a személyi igazolvány és lakcím kártya fénymásolatát is. A szolgálati könyv kiállításának hatósági díja: 8.219 Ft

Foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtására jogosult orvosok listája, ebben a listában szereplő orvosok végezhetik el a vizsgálatot a hajós szolgálati könyv igénylésekor és hosszabbíthatják meg a hajós szolgálati könyvben található egészségügyi alkalmassági érvényességét, illetve ők adhatnak a szolgálati célú kisgéphajó vezetői képesítéstől magasabb képesítést megszerezni kívánó jelentkezőknek a jelentkezéshez szükséges orvosi alkalmasságit.

Hivatásos és szolgálati célú vizsgajelentkezési lap melyen a szolgálati célú és hivatásos kisgéphajó, vitorlás kishajó és kisgéphajó „A” valamint vitorlás kishajó”A” vizsgára lehet jelentkezni. A kitöltött jelentkezési lap mellé csatolni kell egy 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, iskolai végzettséget igazoló dokumentum fénymásolatát, 2db szabványos igazolvány képet, a megszerezni kívánt képesítéshez szükséges leigazolt szolgálati idő fénymásolatát és érvényes foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtására jogosult, Közlekedési Értesítőben közzétett orvosi igazolást, vagy a hajós szolgálati könyvből kell kimásolni az orvosi alkalmassági igazolást és a meglévő képesítések fénymásolatát.

Hajózási üzemeltetési vezetői vizsgára jelentkezési lap, mellékelni kell iskolai végzettség fénymásolatát.

Adatlap belvízi hivatásos és szolgálati célú hajózási képesítő okmány cseréjéhez, pótlásához, kiállításához

Adatlap nemzetközi kedvtelési célú kishajó vezetői okmány kiadásához, cseréjéhez vagy pótlásához